Naam:
Reisverhalen:
Foto’s:
344

Over ons

Hier boven staat Marga, maar ik ben dus Theo. 53 jaren jong (ijdelheid is mij niet vreemd). Samen hebben we twee dochters, Vera en Simone. Beide gelukkig met een leuke man en vriend en niet te vergeten onze kleindochter Puck van 3 jaar; dochter van Vera en Sander. Allebei zijn ze al uitgevlogen, dus we hebben onze handen vrij om wat van de wereld te gaan zien. Dat doen we dus met volle overtuiging, want reizen doen we graag!

Over onze reis

Dit is onze tweede grote reis na Indonesië in 2006 die we met onze vriendengroep gaan maken. Dit keer gaan we met 7 man sterk op reis door China. Al vele maanden zijn we bezig met de voorbereidingen. Veelal gezellig tijdens een smakelijk diner en met een glas goeie wijn. Voorgenieten noemen wij dat! Eerst zijn we begonnen met een wensenlijstje. Iedereen kon aangeven wat hij/zij persé wilde zien. Al gauw bleek dat we (gelukkig) op één lijn zaten. Iedereen wilde "linksom"door china reizen. M.a.w. over Xian en Chengdu, naar Guilin en Yangzhou, om te eindigen in Hongkong. Vervolgens hebben we de reisroute in zeven delen geknipt. Ieder van ons moest alle informatie over het gebied verzamelen en er een reisvoorstel van maken. Na diverse bespreeksessies, met wijn en eten natuurlijk, hebben we er een mooie trip van gemaakt. Nu de datum naderd dat we echt gaan vertrekken wordt, wat eerst nog een idee was, wel erg reeël en spannend. We hebben er echt zin an! Eerst Beijing en dan gaat het reizen door China beginnen.

Bezochte landen

Wij hebben 21 landen (9%) bezocht:

België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Indonesië, Israël, Italië, Kroatië, Luxemburg, Marokko, Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland.